torstai 21. helmikuuta 2013

Leppoisat mainingit

Aika lempeä päivä, välillä suorastaan riehakkaan iloinen. Hyvä fiilis, ainakin toistaiseksi. Nautin siitä niin kauan kuin sitä kestää. Ajatukset on olleet kesässä, lämmössä, hiekkarannoissa, tanssilavoissa, sateisissa öissä (lämpimissä), ukkosessa..kaikessa mukavassa. En kiusallakaan ajattele sitä, että minun pitää olla koko kesä työssäoppimassa. Onneksi kesällä pärjää vähemmälläkin unella, riittää aikaa paljon muuhunkin kuin työntekoon. Kun tulin kotiin tässä illalla, oli fiilis mitä mainioin, olen hoilannut vanhaa Apulantaa, tanssahdellut kävelemisen sijaan ja hyräillyt itsekseni. Kaikenlaista hupsuttelua, sanon ma. Nyt vähän väsyttää ja aktiivisuus on hiipunut hieman, mutta edelleen on hyvä fiilis.

Ei hätää murmelit, en ole mennyt sekaisin, en vetänyt mitään vettä väkevämpää, en hurahtanut uskoon tai mitään muutakaan höpöhöpöä. Kyyninen minä on kyllä täällä, ei se mihinkään katoa, tänään on vaan ollut oikein hyvä päivä. En ole ajatellut niitä asioita, mistä kyynisyyteni kumpuaa. Tähän päivään ei kuulu mitään syvällisempiä ajatuksia, pelkkää hetkistä nauttimista ja kesästä haaveilua. Ja lehmiä <3 (töissä). Liikkuminen tekee hyvää, eläimet tekee hyvää, huomenna on perjantai ja pääsen koko viikonlopuksi pois ahdistavista kuvioista, kotihommista yms, sauna on lämpiämässä, takka tulilla ja ostin kolme litraa punaviiniä (jota en ole aiemmin maistanut). Joo, en aio juoda koko satsia tänään, lasillisen maistan.

Eilen sain kuulla viisauden sanoja (?), joita sopii pohtia enemmänkin, mutta niistä ehkä toisella kertaa. Nyt en kuluta aivoenergiaani pohdiskeluun, sillä se on aika takuuvarma tie kyyniseen mököttämiseen. Kohta pääsen saunaan ja huomenna auton nokka kohti Vaasaa ja ystävää. Aivot narikkaan ja ehkä myös sitä maailmanparannusta viinilasillisen jos toisenkin äärellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti