sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kaikenlaista roinaa

En keksinyt nyt mitään järkevää otsikkoa, mielessä on niin monta asiaa etten edes tiedä mistä kirjoittaa. Olen saanut huomata tässä "loma"viikolla, kuinka liika vapaa-aika tekee hallaa tietyllä tavalla. Alkuviikoksi olin haalinut sitä sun tätä ohjelmaa ja semiflunssaisena säntäilin sinne tänne ja olin aivan liekeissä. Keskiviikkona iltapäivästä, viimeisen sovitun ohjelman jälkeen, tuntui takki tyhjältä ja siitä alkoi eräänlainen ajatusten lasku sinne mihin en todellakaan olisi halunnut. Jostain jemmasta päähän tulvi kaikki parisuhdekriisin asiat, vei perkeleet unetkin, melkein sai jo masennuksiin. Mikäli en olisi aiemmin niin tarmokkaasti päättänyt positiivisuuden muutoksesta, olisin takuulla kaivautunut poterooni ja täysillä kaatanut kaiken paskan ja murheen päälleni. Noh, helppoa tässä ei ole ollut, mutta olen sentään säästynyt masennukselta. Enkä nyt sitten tiedä onko se hyvästäkään vaan työntää ne ikävät asiat jonnekin kaapin taa, kun ne kuitenkin tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Sitä en tiedä miten saisin käsiteltyä ne jutut niin ettei niitä tarvitsisi enää kohdata, ainakaan tällaisissa merkeissä, eikä yrittää työntää niitä johonkin piiloon. Päivä kerrallaan eteenpäin, I guess...

Huomenna taas paluu arkeen, heti aamusta anatomian&fysiologian tentti ja opiskelu jatkuu. Ainakin saa ajatukset taas suunnattua toisaalle. Toisaalta kyllä harmittaa, kun loppuu kotiopiskelu, on tämä tietyllä tavalla ollut aika vapauttavaakin. Eilen oli vielä lapsivapaa ilta. Raijasin peikonpoikasen ystävän tykö hoitoon ja lähdettiin puoliskon kanssa elokuviin. Olipa aika muksaa pitkästä aikaa pukeutua vähän nätimmin ja pistää ihanaakin ihanammat saappaat jalkaan, käydä oluella ja katsomassa hyvä elokuva. Kotona tuli vielä kuunneltua musiikkia oikein kunnolla, tietysti punaviinin kera. Koko ilta sujui varsin mallikkaasti, aina siihen asti kunnes mentiin nukkumaan. Siinä vaiheessa puolisko keksi, että asiat eivät olekaan hyvin, riidanpoikanen, toinen nukahti ja itse jäin sitten kiukkuihini vellomaan. Tänään ei olla puhuttu koko päivänä sanaakaan toisillemme, saa nähdä kuinka kauan mykkäkoulu jatkuu. Tämä ei kyllä ole todellakaan minun tapani käsitellä asioita, mutta ajattelin kokeilla nyt puoliskon tapaa. Olen meinaan useaan otteeseen saanut kuulla, kuinka asiat pitää aina tehdä minun tavallani. Noh, tehdään sitten hänen tavalla. En kyllä tiedä millä tapaa tämä on hyödyksi kellekään tai mitä tällä saavuttaa, mutta enpähän ainakaan ole tyrkyttänyt omaa tapaani toimia.

Loppuun täytyy hehkuttaa Mokoman uutta levyä, 180 astetta. Ihan loistava monipuolisuudessaan ja levyltä löytyy kaksi positiivista buustausbiisiä joita tekisi mieli luukuttaa tauotta: Uskalla elää ja Vapaa. Ihan parhautta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti