tiistai 7. helmikuuta 2012

Into piukeena

Olen niin innoissani! Ollut koko päivän. Aamulla marssin eläinlääkärin juttusille, kun viime viikolla kysäisin josko pääsisi työkokeiluun. Täksi aamuksi sovittiin siis tapaaminen ja menin sinne sillä mielellä, että naikkoset haluavat nähdä minut ja ehkä kysellä vielä lisää jotain ja katsovatte sitten asiaa. No, toinen lekureista oli kipeänä ja toinen sitten haastatteli minua, vastaili välillä puhelimeen ja jutteli taas lisää. Lähinnä keskittyi sitten kertomaan mitä tehtävää mulle tulee ymsyms, josta aloin sitten päättelemään, että tässä on ehkä paikka varmistettu. Näinhän se asian laita sitten oli ja paperitkin saatiin jo tänään kuntoon ja hurautin Lahteen viemään TE-toimistolle lomaketta jotta voivat tehdä siellä virallisen sopparin. Tosin aloitan vasta ensi viikolla, mutta sain jo aamulla hieman esimakua, kun tohtorinna pyysi minua jäämään parin rokotusasiakkaan ajaksi katsomaan ja opettelemaan jo jotain. Lähtiessäni olin niin innoissani että olis tehny mieli juosta autolle ja hyppiä ja riemuita jajajaja..

Näin olen siis astumassa lähemmäs klinikkahoitajan opintoja (toivottavasti saan paaaaljon pisteitä harjoittelusta). Suklaana pullan päälle postitäti oli vielä kantanut meikämaamolle laatikkoon pääsykoetta varten tilaamani kirjan, 'Koiran sairaudet'. Haku ja pääsykoe ovat vasta syksyllä, joten ajoissa ainakin olen. Pikaisesti selattuani kirjaa, siitä on varmasti iloa pitkäksi aikaa. Minulla on ihan järjetön himo oppia kaikenlaista uutta ja osata kaikki.

Nyt himottaisi saada kasa erivärisiä lankoja ja alkaa opettelemaan sitä neulomista (viimeksi tainnu sellaista harrastaa ala-asteella, huonoin tuloksin..) ja vaikka virkkaillakin jotain. Haaveilen paloista kasatusta viltistä ja ihanan isoista ja lämpimistä säärystimistä. Nyt on jotenkin sellanen fiilis, että pitäisi olla käsissä lankaa ja puikot tahi virkkuukoukku ennemmin kuin tietokone.

Kamala ajatustulva ja yhtäkkiä iski väsy. Haukotus tuli ihan puskista o.O

Tämän päivän plussat (tähän asti):
+työharjoittelupaikka
+vihreä tee
+tuoreet riisipiirakat
+sain kelan paperit täytettyä
+peikonpoikasella oli ollut hyvä päivä hoidossa

1 kommentti: